Blog, Evenimente, Fără categorie, Utile

Sfatul FERMIERILOR – Bacău și Vaslui

În ultima perioadă, fermierii din zona Bacău și Vaslui au avut parte de două evenimente importante, care i-au reunit într-un cadru organizat și au oferit oportunitatea de a schimba idei și de a-și îmbunătăți practicile agricole.

Primul dintre aceste evenimente a fost Sfatul Fermierilor Bacău, care s-a desfășurat recent într-un cadru organizat și primitos. Acest eveniment a reunit peste 50 de fermieri din zonă, care au discutat despre cele mai noi tehnici și strategii agricole. Au fost prezentate informații despre ultima variantă a PNS-ului 2023-2027 dar și beneficiile aderării într-o Asociație de Fermieri.

Al doilea eveniment a fost Sfatul Fermierilor Vaslui, care a adunat în jur de 30 de fermieri pasionați de agricultură. Acest eveniment a fost organizat într-un cadru modern și bine echipat, și a avut o agendă bogată, cu prezentări și discuții despre cele mai noi tehnologii și metode de cultivare a plantelor. Fermierii au avut ocazia să afle despre cele mai noi produse și servicii din industrie, precum și să discute cu alți fermieri despre problemele specifice cu care se confruntă în zona lor.

În total, cele două evenimente au reunit peste 80 de fermieri din zona Bacău și Vaslui, oferindu-le ocazia de a-și îmbunătăți practicile agricole, de a învăța de la alți fermieri și de a face noi conexiuni în industrie. Cu siguranță, aceste evenimente vor avea un impact pozitiv asupra agriculturii din zonă și vor contribui la creșterea eficienței și a productivității în acest domeniu vital pentru economia locală și națională.

În această săptămâna, continuăm seria evenimentelor noastre „Sfatul Fermierilor” și vom fi prezenți în județul Neamț, Vineri, 3 Martie la Popos Cimpoeșu, din localitatea Mircești (IS) începând cu ora 10:00. Așteptăm cu mare bucurie toți fermierii din județul Neamț să ni se alăture și să împărtășească idei și experiențe pentru a ne dezvolta împreună.