Oameni ca noi

Ne unesc viziunea și valorile Asociației Grânarii! Uniți, bob cu bob!

Oameni ca noi

Ne unesc viziunea și valorile Asociației Grânarii! Uniți, bob cu bob!

Viziune

Viziunea noastră se împletește în 3 axe principale:

Angajament

Vom avea mereu răspunsuri favorabile pentru a soluționa orice cerință legată de crearea unei legături între tehnologie și pământ, între oameni și natură, precum și între muncă și rod. Pentru a găsi aceste răspunsuri, creăm o relație integrată menită să garanteze direcția strategică, planurile și sprijinul pentru toți membrii asociației.

Echilibru

Un dar de neprețuit de care trebuie să ținem cont pe tot parcursul existenței noastre este rodnicia pământului. Noi, Grânarii, reușim să armonizăm elemente din natură cu firescul evoluției tehnologice oferindu-vă o alternativă la îndemână pentru o agricultură sustenabilă.

Deziderat

Ne sunt călăuze valori simple, firești, dar structurale: altrusimul față de oamenii de lângă noi, încredere în puterea nemărginită a naturii și a descoperirilor inedite, determinare și pasiune pentru tot ceea ce vă propunem pentru un mod de viață căt mai sănătos.

Valori

Ca și agricultori suntem remarcabili în câmpul nostru și ne ghidăm după următoarele valori:

  • Performanța: Sustenabilitatea financiară va fi obținută prin generarea de venituri și prin furnizarea de servicii legate de comercializarea culturilor sau a produselor agricole respectiv prin strategii în vederea obținerii celor mai avantajoase prețuri de achiziționare a materiilor prime și a prețurilor optime de vânzare a cerealelor și plantelor tehnice în raport cu costul de producție.
  • Reprezentativitate: Asociația reprezintă prin persoane delegate, poziția membrilor săi la activitățile din domeniul cultivării cerealelor, în toate situațiile în care Asociația este consultată sau la care participă ca invitată.
  • Utilitate: Acordăm o atenție sporită și acoperim toate cerințele membrilor și partenerilor asociației prin ghidaj susținut și prin progres.
  • Muncă: Depășim toate așteptările prin îndeplinirea sarcinilor raportate la volumul de lucru, suntem perseverenți atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor, dar și responsabili în fața angajamentelor.
  • Onestitate: Acționăm cu corectitudine în activitățile zilnice și ne bazăm pe etică, integritate și respect față de colegii noștri.
  • Unire:  Suntem solidari când este vorba despre colaborări sau când lucrăm în echipă și punem umărul la treabă în fața provocărilor zilnice.
  • Responsabilitate: Respectăm angajamentele și obligațiile asociaței, atât în exteriorul cât și în interiorul organizației.
  • Grijă: Susținem grija față de tot ce ne înconjoară. Prin munca noastră nu punem în pericol sănătatea umană, flora, fauna sau resursele naturale.

Înscrie-te acum în Asociația Grânarii